Anneke van Bokhoven


Familie Retreats met Zwier

SAMEN ZWIEREN
In samenwerking met Zwier , tot rust komen en doen wat goed is voor jou. Ook in een (jong) gezin geloven wij dat dit belangrijk is én ook een hele uitdaging. Daarom bestaat Samen Zwieren. Familie retreats van een dag, een weekend of een midweek. Alles in het teken om te verbinden met jezelf en met elkaar. Tijdens de familie retreats is er altijd ruimte voor samen zijn en uitwisselen met anderen.

In 2019 is er bij Zwier extra aandacht voor het offline thema: Schermloos genieten. Ook in de familie retreats zal dit thema voorbij komen. 

KIEZEN MAAR
Anneke en Zwier organiseren samen de familie retreats. Events met mooie activiteiten voor het hele gezin, maar ook met fijne momenten voor de ouders en kinderen apart. Voor het hele of halve gezin, kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, ooms en tantes, iedereen is welkom. Nou ja, bijna iedereen…. Om de dag zowel voor de ouders als de kinderen waardevol te maken hebben we ervoor gekozen om de leeftijdsgrens voor kinderen op 4 jaar te zetten. 

Familieretreats Anneke van Bokhoven

Data:

23 maart                    – Dag retreat
3/4/5 mei                   – Weekend retreat
28/29/30 juni             – Weekend retreat
12 t/m16 augustus   – Midweek retreat

Dag retreat

SAMEN ZWIEREN – 23 MAART

Een dag in het teken van samen zijn, contact maken en plezier! 

 Op deze dag vol plezier gaan we tijd vrijmaken voor elkaar. Een mooi moment om samen even stil te staan. 

Lees hier onder in de tabbladen meer…

Voor het uitgebreide programma en aanmelden bezoek je de site van Zwier.

Weekend retreat

SAMEN ZWIEREN –
3,4,5 MEI EN 28,29,30 JUNI

Een heerlijk weekend om met je gezin te gronden en weer op te laden. Een familieretreat in het teken van verbinding.

Lees hier onder in de tabbladen meer…

Voor het uitgebreide programma en aanmelden bezoek je de site van Zwier.

 

Midweek retreat

SAMEN ZWIEREN -12-16 AUGUSTUS 2019
Na de vrije zomer, dient langzaam de tijd aan waarin weer meer van ons wordt verwacht. Een mooi moment om de tijd te nemen om nog samen met je gezin te gronden en weer op te laden voor wat komen gaat.

Lees hier onder in de tabbladen meer…

Voor het uitgebreide programma en aanmelden bezoek je de site van Zwier.

 Waar staan we nu eigenlijk als gezin, als ouders? Waar willen we graag naartoe bewegen? Wat vinden we samen belangrijk, hoe willen we samen leven? Allemaal levensvragen waar we op speelse wijze mee aan de slag gaan. Aan het einde van de dag gaan jullie naar huis vol inspiratie en een tastbaar (kunst)werk met de gemaakte speelregels om zo jullie intenties ook thuis levend te houden. 

 

Samen genieten, samen spelen, samen groeien, samen Zwieren. Voor de ouders bijzonder om naast de yogamat je eigen kind als spiegel te zien in een liefdevolle en veilige omgeving. Voor de kinderen super leuk om samen met hun ouders kind te kunnen zijn. Op deze dag is er ook tijd voor jezelf. Immers om echt samen te kunnen zijn moet je ook contact hebben met dat wat er binnen in jou leeft. 

Samen genieten, samen spelen, samen eten, samen groeien, samen zwieren. Voor de ouders bijzonder om naast de yogamat je eigen kind als spiegel te zien in een liefdevolle en veilige omgeving. Voor de kinderen super leuk om samen met hun ouders kind te kunnen zijn. Naast fijne yogalessen met je kind wordt er ook een les verzorgd voor de ouders alleen. Ook zijn er speciale activiteiten en yogalessen voor de kinderen. Er is ruimte voor ontspanning alleen en samen.

Wist je dat we tijdens dit weekend onze telefoon gewoon vaak lekker uitzetten!

Papa en/of mama, opa, oma, tante of oom. Iedereen is welkom tijdens deze verbindende mini-vakantie. Slapen doe je in een heerlijke tent met veel comfort, compleet verzorgd met (h)eerlijk eten & drinken. Naast het spelen op en rondom de yogamat is er ook tijd voor zwemmen, luieren, lezen en creatieve activiteiten.

Het retreat start op vrijdag 16.00 t/m zondag 16.00. Prijs voor een ouder en een kind is 495,- inclusief het hele programma, twee overnachtingen in een superdeluxe tent, lekker en gezond eten en gebruik van kano’s & sup’s. Kosten voor een extra volwassene 110,- en een extra kind 110,-.

Zwier organiseert een heerlijk familie yogaretreat, in samenwerking met Anneke van Bokhoven, waarin je met anderen mag genieten van yoga, spelen, ontspannen, buiten zijn in de natuur.

Vijf dagen voor het hele gezin, waarin ‘samen zijn’ centraal staat. Samen genieten, samen spelen, samen eten, samen groeien, samen zwieren. Voor de ouders bijzonder om naast de yogamat je eigen kind als spiegel te zien in een liefdevolle en veilige omgeving. Voor de kinderen super leuk om samen met hun ouders kind te kunnen zijn. Naast fijne yogalessen met je kind wordt er ook een les verzorgd voor de ouders alleen. Ook zijn er speciale yogalessen en activiteiten voor de kinderen. Er is ruimte voor ontspanning alleen en samen.

Wist je dat we tijdens deze week onze telefoon gewoon vaak lekker uitzetten!

Papa en/of mama, opa, oma, tante of oom. Iedereen is welkom tijdens deze verbindende vakantie. Slapen doe je in een heerlijke tent met veel comfort, compleet verzorgd met (h)eerlijk eten & drinken. Naast het spelen op en rondom de yogamat is er ook tijd voor zwemmen, luieren, lezen en creatieve activiteiten.

 

Data en tijd: Het retreat start op maandagmiddag 12 augustus en duurt t/m vrijdag 16 augustus 2019.

Prijs: Prijs voor een ouder en een kind is €785,- inclusief het hele programma, vier overnachtingen in een superdeluxe tent, lekker en gezond eten en gebruik van kano’s & sup’s. Kosten voor een extra volwassene of een extra kind €220,-

Schuiven naar boven